Κατηγορίες

Συμβάσεις

  • Transfers μετά από άνοιγμα 1 σπαθί. Μία πολύ ωραία σύμβαση, ειδικά για αυτούς που παίζουν το άνοιγμα 1 σε μινέρ με Γαλλικό στυλ. Ανοίξτε νέους ορίζοντες στην αγορά σας.
  • To 2WAY Check Back. Εάν σας αρέσει το Τσεκ μπακ Στέιμαν, τότε το To 2WAY Check Back σίγουρα θα σας ενθουσιάσει! Δείτε τις δυνατότητες που έχει.
  • Το σύστημα παρεμβολών Woolsey (Γούλσι) εναντίον ανοίγματος 1ΧΑ. Καλύπτει το 92% των χεριών που θέλετε να παρεμβάλετε. Αναλλοίωτο και στη θέση reopening. Τώρα και σε μορφή Acrobat (pdf).
  • Το κοντρ EXCLUSION . Είναι μία άλλη εκδοχή του κοντρ νταπέλ. Επιθετικό στυλ. Το έπαιζαν οι Ιταλοί με πρωτομάστορα τον Garozzo.
  • TO ΣΥΣΤΗΜΑ DJONI. Ανανεωμένο (Απρίλιος 2014) το φυσικό αγοραστικό σύστημα Djoni. Είναι παραλλαγή του αγοραστικού συστήματος που επινόησε ο γνωστός Ιταλός πρωταθλητής Carlos Mosca. Είναι ένα από τα απλούστερα αγοραστικά συστήματα που, αν θέλετε, το κάνετε και επιστημονικό. Για επιθετικούς παίκτες. Παραλλαγή του παίζουν και οι Ιταλοί παγκόσμιοι πρωταθλητές Fantoni-Nunes (Fantunes). Διατίθεται σε μορφή Acrobat (pdf). Για περισσότερα, και για να κατεβάσετε τα αρχεία, επισκεφθείτε και το site http://www.djonisystem.blogspot.com.
  • Μόνο για σούπερ εξπέρ. To relay 2 σπαθιά φόρσινγκ μανς μετά από άνοιγμα 1 σε μαζέρ στο φυσικό (5φ). Μάθετε τη σύμβαση που αποκαλύπτει ΑΚΡΙΒΩΣ το χέρι του ανοίξαντα (ακριβής κατανομή και τοποθέτηση των ονέρ) ώστε να αγοράσετε το σωστό συμβόλαιο (μάνς ή σλεμ), χωρίς να αποκαλύψετε καθόλου το χέρι σας. Είναι μια διασκευή από το τελειότερο σύστημα στον κόσμο, το ULTIMATE CLUB. Προσεχώς θα μπει και η υπόλοιπη θεωρία και ανάλυση αγορών και με παραδείγματα.
  • Το ντουέτο συμβάσεων Bergen raises και Jacoby 2NT. Για αυτούς που θέλουν να εφαρμόζουν τον κανόνα των Total Tricks.